Läger 1 – Stelvio

IMG_0959IMG_0910IMG_0962IMG_09151532936392196

Hejsan! Befinner mig just nu i min säng på Baita Ortler i Stelvio. Har haft fyra magiska dagar/nätter/mornar eller vad man nu kan kalla det när vi går upp 4 på natten. Fantastiska förhållanden, bästa möjliga att starta säsongen på så det känns jättebra! En dag här ser ut ungefär så här; klockan ringer 04,10, äter frukost och gör sig klara för strax efter 5 går pistmaskinen upp till backen. Sedan tränar vi fram till klockan nio, åker pistmaskin eller skoter upp för backen och bana eller fritt ner. När vi kommit tillbaka till hotellet har jag tagit en nap fram tills lunch. Sedan kollar vi video, fysar, dricker kaffe (så man kan hålla sig vaken resten av dagen :)) och sen är det snart dags för middag och sen sängdags igen. Jämfört med vad jag är van sedan tidigare har vi alltså otroligt mycket tid här, från kl 9 är dagen i backen färdig. Rätt skönt att inte behöva stressa, skolan har ju inte ens hunnit börja så har mycket tid till att göra ingenting, eller vara noggrann med återhämtningen 😉

Planen är en dag till i backen imorgon, sedan flyger vi på kvällen till Stockholm, sover en natt på Arlanda och flyger till Åre för kickoff på morgonen dagen efter.

One Reply to “Läger 1 – Stelvio”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *