Saas Fee leverar!

 

IMG_1992

IMG_1227

Tjena tjena! I eftermiddag landade jag på arlanda efter ett läger i Saas Fee. Så just nu är jag hemma och myser. I Schweiz fick vi många bra dar, alla dar på berget var helt fantastiska. Sol, hårt underlag och lite liftkö. Lite kontrast emot förra året när det var så dåligt att nästan fler dagar som blev inställda dar än åkdagar, weho!

Skidåkningen började lite ovant, speciellt med slalomen eftersom att jag inte åkte någon slalom i Stelvio men mer o mer som jag åkte började allt komma på plats. Testade dessutom en annan setup på pjäxor som funkade väldigt bra, ska testa lite fler gånger på andra underlag senare till vintern också.  På glaciärer är det oftast mindre aggressiv snö och därför kan olika pjäxor eller skidor funka olika bra beroende på hur snön ser ut.

På vilodagen som vi hade hälsade jag och Elsa på murvlarna och matade dom med morötter. Annars har lite tid spenderats på tennis/volleybollplanen, i gymmet, på balkongen i solen eller på cafét.

Det var det lägret och ikväll får jag andas ut, imorgon går bilen upp till åre för fystester sen (ÄNTLIGEN) får jag komma tillbaka till skolan i Malung. Det ser jag fram emot 🙂 Ha det gött så hörs vi!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *