Fystester och läger i Zermatt

IMG_1417

MatterhornIMG_1375IMG_1338IMG_1389IMG_1402IMG_1429IMG_1434

Lägret avslutades med middag på welcome inn vid zurichs flygplats med Elsa. 

Hej! Nu är jag hemma efter ett lyckat läger i Zermatt. Haft grymma träningar varje dag. Vi var borta i en vecka och åkte tre dar gs, sen tre dar slalom. Blizcrew var även med i början så har testat ut nya hjälmar till säsongen, supersnygga 😉 Vi var också ute och åt middag en av dagarna med dem. Utöver det har dagarna varit rätt lika varandra, vakna, åka skidor, äta, vila, träna, kolla åkningen på video, middag, sova. Zermatt var en mycket större stad än ex Saas Fee så fanns mycket cafeer och butiker att spana in, men så mycket sånt hann vi inte med. Sista åkdagen var på måndag och sen sov vi en natt på welcome inn i Kloten där det bjöds på stark chili till råbiffen.

Innan lägret gjorde vi fystester och jag hann gå några dar i skolan. Svinkul att få hänga med malungsgänget i några dar faktiskt. Här är en video på de 10 sista sekundrårna från förra fystesterna så kanske ni får ett hum om vad det är 😉

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *