Tävlingspremiär

Hej igen! Va ett tag sen kan man minst säga. Igår kväll kom jag hem från en lång tour som började med en träningsdag i kåbdalis, världscup i Levi, träning i Boden, Europacuppremiär i trysil och funäsdalen. Nu är jag hemma igen och tänkte unna mig sovmorgon men inte kunde jag sova inte. Jag tog mina första två pallplatser och vinster samtidigt under storslalomtävlingarna iTrysil. Hela laget gjorde en historisk insats och vi var 5 respektive 4 svenskar topp 15 dag ett och två. Hur bra?? Det visar verkligen att vi har gjort ett bra jobb tillsammans hela hösten. Vi har det så kul tillsammans samtidigt som vi tränar hårt, tror det måste vara en bra kombo.

Direkt efter andra tävlingsdagen åkte vi till Funäsdalen eftersom det var tävlingar där en dag senare. Lite träning första dagen och sedan ladda om till race igen. Där gjorde jag mina bästa slalomresultat någonsin med en femte respektive fjärde plats. Så härligt att börja ECtouren på hemmaplan i norden, det förminskar liksom allvaret någon och man kan slappna av och köra sin åkning precis som på ungdomstävlingarna man gjort på samma ställe 🙂

Idag ska jag njuta!!! Ingen skola eftersom att det är åkdag. Ska tvätta upp min väska i lugn och ro och dricka mitt kaffe ur min nya kopp som jag vann under helgen. Hoppas ni får en bra dag!

Några av mina tävlingsåk från veckan!

Kaffe och nyhetsmorgon…

Trysil, första vinsten!!

Jag och mormor som var där och tittade (tillsammans med morfar, mamma och pappa :))

Actionbilder!!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *