FIS-helg

Godmorgon. Lyckades få min längtade sovmorgon idag och vaknade halv 10. I helgen var jag på FIS-tävlingar i Ramundberget. Eftersom min syster Lisa också kör fis numera så bodde vi hela familjen i funäsdalen, precis som vi gjorde hela julen när vi var yngre. Kändes som att komma hem när jag stampla in på Ski Lodge, så härligt!! Första kvällen var vi på glöggmys hos grannarna, och sen var det inte mycket mer fritid kvar på grund av tävlingarna. Såg det lite som en chans att träna på att tävla i en lugnare miljö.  Kul var det i alla fall. Fick många av mina vänner som går på olika skidgymnasier som jag annars inte träffar när jag åker EC. Tävlingarna gick väl sådär, fick till ett bra åk men annars fick jag kämpa rätt mycket. Men en lyckad helg!!  Idag blir det skola och intervaller. Ha en bra måndag !

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *