RECAP JANUARI TOUR

Hej igen! Hur har ni haft det? Jag har haft en bra, rolig och intensiv månad på vift. Som alltid är det mycket tävlingar under Januari och jag har varit borta hela månaden och tränat och tävlat med laget. 

Vi började i Zagreb, Kroatien där det var pang på med Världscup två dagar efter resan. Blev min första DNF på världscupen då jag la mig på en innerskida och gled nerför hela branten.. heh.. Fick iaf daim av mamma o pappa som stod på sidan och kollade på som ni ser på bilden så var den god.

Sedan åkte vi till underbara Sterzing och tränade i tre dagar. Här är jag och Emelie och Lojze som är serviceman.

På vilodagen åkte vi och besökte Bolzano, fin stad och lite shopping! Jag och emelite köpte nya coola strumpor där. REKLAMLÄNK

Träning i Obdach där jag Emelie och Elsa mötte upp resten av vårt ec-lag. Sedan reste några av oss vidare till Flachau för WC igen, inegn DNF denna gång men inte mycket bättre för det, ett par tiondelar för långsam för ett andraåk men alltid häftigt att tävla där!

Fick eget rum med fint badkar i Zell am See.

Gruppbild efter ec i slalom, zell am see. Åkte inte som jag ville eller tycker att jag gjor på träning under dessa dagar vilket gjorde mig lite besviken, men stark laginstas med många som tog poäng och var högt upp på listan! Bästa gänget

Efter tävlingarna var vi på Hockeymatch.

Sen åkte vi till Innsbruck och tränade på gymmet, har kör michi chins!

Hasliberg och ec slalom igen! Här lyckades jag vända lite på spiralen jag hamnade i i Zell am See till det bättre. Trött gäng efter första dagens tävlingar.

Morzine var sista stoppet på resan och där satt vi i tre dagar och väntade på tävlingar i storslalom som ladrig blev av. Men vi hade det bra ändå, riktigt mysig by måste jag säga.

Har förmodligen missat en del grejer men nu vet ni ungefär vad jag hållt på med! Nu är det tävlingsuppehåll i ec touren, vilket betyder tid för träning och återhämning! Idag ska jag också försöka få gjort lite skola, för det har det inte blivit mycket av på senaste… Ha det bäst!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *