Långhelg i Oslo

Go kväll vänner, hoppas ni har en mysig kväll. Själv har jag ätit grym pasta med hemagjord pesto, vitlöksstekta tomater och avokado med Matilda och Moa. Nu är jag hemma, utsalgen på soffan,  o väntar på att jakob ska komma hem från sitt kvällspass i Kläppen.

Känner mest att “evigheten” “20 dagar hemma” har gått sååååå himla fort. Inte alls hunnit träna så mycket som jag trodde från början. Men har i alla fall njutit av att bo hemma, vara med gymnasiet och bara följa strömmen. Det blev ioförsig en liten trip till Oslo i helgen där jag körde FIS i GS och SL. Det var ett tag sedan jag tävlat, framför allt i storlslaom, och fick verkligen fjärilar i magen första dagen. Vad härligt det var! Fint väder och massa vänner bjöds det även på.

I storslam blev det två andraplatser, och tyvärr är urkörning i slaomen…

Mamma & Pappa, hade även mormor, morfar, farmor och farfar på plats! Hela släkten haha! Så roligt.

Idag har vi tränat i Trysil hela dagen och imorgon åker jag hem för nu är det dags att tävla Europacup igen!!! 😀

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *