EC Tour Februari

Vi landade direkt för ECrace i storslalom i Folgaria där jag gasade till mig en andraplats första dagen. Andra dagen kom jag 8a. IMG_9405

Det var gassande sol hela dagen och såhär trötta var vi på kvällen innan mötet.

Processed with VSCO with c1 preset

Sedan åkte vi till Slovenien, Krvavec, för ytterligare GS i EC. Jag körde bort mig första dagen och det blev en DNF och andra dagen blev det inget race pga hård vind. Superfin backe så lite tråkigt att jag inte ens åkte ett helt åk i den.

Sista stället i Bad Wiesse hette Hotel Wrsterhof och låg i Tegnersee, där fick vi supergod mat!

IMG_9474

Bad Wiesse bjöd på saltiga kvällstävlingar där jag knep min första pallplats i slalom! Lite kul med tanke på att jag körde min tredje ec här för två år sen och fick testa på hur det kändes att ligga topp 6 efter första åket. Då chokade jag lite och tappade 20 placeringar i andra åket. Andra dagen i år kom jag 10a.

IMG_9573

Italiensk Melanze alla Parmigiana igår kväll, riktigt gott! En gratäng med aubergine, mozarella, hemlagad tomatsås och parmesan.

 

Nu är jag hemma och eftersom vi var i norra italien i böjan av resan så är jag i karantän från skolan. Har Moa som också va där så idag har vi bakat bröd tillsammans och ska hitta på något sätt att träna i eftermiddag!

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *