Lugna dagar i karantän

Semla från Vansbros café på vägen hem, 10/10!!
Snön och vintern kom till malung tillslut!

Hejsan! Eftersom vi var i norra Italien har jag som sagt suttit i karantän från skolan de senaste 4 dagarna i malung. Helt hade jag hur hur mycket tid som helst vilket har varit väldigt skönt faktiskt. Jag och Moa som också blivit tvungen att stanna hemma har bakat både rostbröd och mandelkubb. Lagt ner lite extra tid och kärlek på maten vi lagat och kollat lite extra mycket på film med jakob. Nu är vi påväg hemåt igen för att resa till Narvik och juniorVM på söndag. Det ska komma något typ av beslut från FIS idag om framtiden angående coronaviruset, så vi får se vad som händer, men känns som jvm iaf går av stapeln eftersom det redan börjat!

Jag hoppas ni får en bra fredag och helg så hörs vi 🙂

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *