Junior World Championships Narvik

Halloj! Stor dag för mig igår. Varit i Narvik på JVM de senaste dagarna och igår var det min första tävlingsdag, storslalom, och jag vann!!!!! Obeskrivlig känsla att gå i mål i andra åket efter att leda första och vinna! Stolt över mig själv att jag höll ihop det. Och jag har fått fira med mitt fina lag, med tårta och glada tankar.

Senare på kvällen fick vi höra att alla resterande tävlingar är inställda pga corona så idag har vi packat ihop alla grejer och åkt till Kiruna, flyget går imorgon. Ikväll blir det att njuta av kanske den sista stunden med laget på ett tag. Liv fyller år idag så vi har mycket att fira ;).

Har inte så mycket mer på hjärtat just nu ville bara dela med mig lite av gårdagen till er.  Ta hand om er och tvätta händerna nu i dessa tider.

Puss och kram

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *