UTEAKTIVITETER

IMG_9953

IMG_9937

Hej! Hoppas alla ni som är inne o kikar fortfarande mår bra och är noga med hygien och hälsa i dessa tider. Nu när skolan har stängt och jag har gått från full fart genom hela säsongen till att faktiskt ha massa tid över. Ganska skönt att kunna fylla dagarna på egen hand. Men finns inte hur mycket som helst att göra i Malung. Nu är det bara två dagar sedan allt stängde, gymmet, skidträning och skolan själv, och än så länge har ena dagen gått till friåkning i Kläppen och andra till skola på distans och tennis på eftermiddagen och varje morgon med korta yogapass och långfrulle.

Tror det är bra att komma ut i friska luften och fortfarande hålla igång och det finns massor med saker man kan hitta på utomhus, springa, olika bollsporter, dra till ett utegym, åka skidor, tura. Vad gör ni för att underhålla er?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *