TESTAR NÅGOT NYTT

Processed with VSCO with c1 preset

IMG_0143

IMG_0169Misha fångade mig “in action”

IMG_0137

IMG_0132

Hej på er! Igår var vi i backen (har fortfarande åkdag på schemat även om ingen träning bedrivs, så vi åkte själva). Jag hade fått låna en bräda av en snowboardåkare på skolan och tänkte lära mig åka! Nu när jag har tid får jag ta chansen att lära mig något nytt tänkte jag. Jag är iaf imponerad av mig själv och kul var det! Också riktigt jobbigt, att bara hålla sig i liften blir liksom en utmaning. Så nu har jag fått lite förståelse för dem som lär sig åka skidor på senare dagar och tycker det är helt kaos! Tappade dock bilnyckeln i backen andra åket så en ångestfylld timme gick åt att leta efter den men någon snäll själ hade hittat och lämnat in den! Då firade vi med kaffe : )

Jag och Jakob hamnade också i DalaDemokraterna med bild och allting! De frågade oss om hur läget var i backarna nu med corona och vi berättade att vi höll oss utomhus i backarna och hemma mycket annars. På bilden står jag med en snowboard i handen vilket jag tycker är väldigt kul! Ser ju ut som en riktig snowboardare ; )

IMG_0180

Ta hand om er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *