TOPPTUR

IMG_0256

IMG_0259

IMG_0250

Tunnbröd med tonfiskröra på “toppen”

IMG_0253

IMG_0248

IMG_0295

IMG_0296

IMG_0263

IMG_0264

Hej allihopa! Här är några bilder från min och Moas lilla topptur igår. Sälen har ju inte direkt höga toppar men vi valde att gå upp vid stöten där det är som högst i all fall! Kul att använda turskidorna som annars bara ligger hemma under vintern. Det blåste dock rätt mycket och solen hittade ofta en plats bakom molnen. Men på eftermiddagen blev det fint väder och då åkte vi fritt i hundfjället och stannade för våffla på våffelstugan. Härlig måndag! Idag är skoldag och märker nu att det inte alls är mycket kvar tills jag är klar, så sjukt!! Ser fram emot att kunna välja själv vad/om jag vill plugga i framtiden.

Hoppas ni mår bra och är friska! Vardagen är inte som vanligt just nu men ju bättre vi sköter oss nu desto snabbare kommer allt kunna bli som vanligt igen. Jag njuter faktiskt lite över att kunna lägga upp mina dagar och veckor på mitt eget sätt för en liten period. Det är sällsynt som alpinare!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *