RECAP

Hej allesammans! Det har ju varit ett tag sedan vi hördes här. Den senaste tiden har mitt liv handlat om 80% skidåkning och 20% touren (dvs skidlivet). Har varit iväg på min längsta tour någonsin, vilket blev 8 veckor. Eftersom läget är som det är så går det inte att bryta av från skidåkningen lika enkelt som ett vanligt år. Det blir träning och sen ta så få risker som möjligt vilket gör att livet just nu nästan bara handlar om skidåkning. På ett sätt har det varit skönt att gå in i skidbubblan och bara leva som 100% skidåkare. MEN de senaste dagarna har jag äntligen fått vara hemma och träffa min familj och Jakob, wiiii så underbart!!! Livet blev istället 50% vanlig skidåkning och 50% familj plus lite sköna gympass. Det var skönt att lämna skidbubblan och nu går jag tillbaka in i den med fräsch energi efter fem dagar hemma. Nästa stopp: Italien.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *