TRE TUFFA TÄVLINGAR

Hejsan! Jag är tillbaka i Klausberg som har blivit något av en träningsbas för vår träningsgrupp på sistone. Det blir ändå en annan känsla att komma “hem” till ett hotell där man vet hur allting funkar, en börjar lära känna personalen och vi slipper packa ALLT när vi ska iväg och tävla över helgen. Lite som tyskarna/österrikare/italierna o de här nere lever hela tiden. Med korta turer och korta vändor hem hela tiden. De förstår inte vilken lyx de har som slipper packa för månader borta. Så tur att vi svenskar ändå hittat hit till klausberg 🙂

Det blev tre storslalomrace i Berteschgaden i Tyskland. Storslalomen har varit lite kämpig. Jag känner inte att jag har det självförtroendet i min åkning som jag har haft och behöver för att kunna gå den kortaste vägen på fullt skär. Jag vet hur jag vill och har åkt förut men hittar inte dit just nu, som att jag och skidorna inte riktigt kommunicerar. Den sista dagen var det en ny backe som var lite enklare, då hittade jag tillbaka någorlunda men det slutade i en urkörning. Åkningen var faktiskt bättre sista dagen och jag tar med mig att jag vågade pusha till en dnf (did not finnish) trots att självfötroendet inte är där det borde.

Idag har vi vilat, eller host host, tränat ben, ök och bål och sprungit. Men det har varit en riktigt skön dag, kollat VM, läst bok och hängt med tjejerna. I veckan blir det lite behövlig träning som jag ser mycket fram emot. Hoppas ni har det bra. Kram

Hilma på start dagen hon vann!

 Speakern som spred glädje på alla hjärtans dag i Bgaden <3

Dagens utmaning: Schack mot liv. Jag förlorade efter en tuff match.

Kaffemys till VM såklart.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *