PRECAMP, JVM OCH ÅRE

God eftermiddag på er. Jag sitter med en köpp kaffe i soffan och njuuuuter. Har sprungit runt och ordnat en massa med tvätt, packning o rensat ur garderoben för att få plats med allt och nu är tvätten på tork o all skit från resan upppackat.

Den senaste tiden har varit väldigt intensiv och det har varit så himla roligt att träna och tävla. Har varit otroligt taggad inför varje race och verkligen känt att jag har mycket snabb åkning i mig. Och det har ju gått bra… men det har också kännts lite surt. 4 på jvm är ju egentligen grymt bra meeeen det är så surt att missa pallen, ledde slalomen efter första åket, det var tajt race så jag hade som plan att ge gärnet vilket jag gjorde men var kanske lite övertaggad, drog på mig en del missar och efter det blev det bara stressad, stel åkning. Sen direkt efter slalomen gick det chartrat flyg till zurich, sov en kort natt där och morgonen efter flög vi till åre där jag och moa skulle köra två wc-race slalom. Återigen stog en supertaggad sara på start. Trots att det inte var publik så förstår jag att hemma-race är speciellt. Man kännde ett stöd från hela backen när man åkte och kan bara tänka mig hur det skulle kännas att tävla i Åre när det faktiskt var folk på arenan också. Trots det blev jag precis utanför andra åket, 31:a båda dagarna. Andra dagen hade jag snabba mellantider, tror jag var 18e till första och 20e från sista in i mål men hade en del för stora missar på mitten och jag måste helt enkelt träna lite mer och bli lite bättre för att slippa dendär sura 31a platsen.

Måste även passa på att hylla mitt fantastiska lag som har gjort den svinbra. Hanna VINNER jvm i storslalom och Moa tar silver i slalomen. Elsa gör pb med 14e plats i åre och dagen efter gör Lotta en lika bra dag. Så stolt och kul att se att ens vänner som tränar lika hårt som en själv kan göra det bra. Det betyder att vi är många i gruppen som kan göra det bra.

Nu blir jag hemma i två dagar och sen drar vi ner för ec-finalerna i Reiteralm.

Hanna, överst på pallen där hon hör hemma. 

Sofia, Bulgarien

Glitterstrumpor

 

OSS <3

 

Snygga och fula actionbilder från Åre, det va kämpiga åk!

Bilderna är lånade fråm bildbyrån och skiteamswedenalpine.

Första frullen hemma på en månad imorse, soyamjölk är nya havremjölk. Så gott att den är lite sötare i kaffet eller till bär.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *