EC-FINALS

Nöjda och stolta efter en bra säsong som lag.

Och jag fick en fixplats i slalom inför nästa år!! wc here i come.

Jag och Liv, 4a och 5a. Elsa blev trea så hon står på pallen bredvid oss också.

Fika i solen med Hilma

Min senaste crush. Blue spirit på 11 veckor som bodde på vårt hotell

Airdrop-häng

Hej på er! Förra veckan hade vi som kör europacup finaler i Reiteralm. Säsongen har verkligen flugit iväg i år. Tror det kan bero på att det va så få resor för min del. En resa så hade mer än halva säsongen gått liksom. O så var det bara en kvar. Har inte så mycket att säga just nu om säsongen förutom att det har varit en säsong där saker inte gått lika bra som jag väntat mig men jag har ändå tagit mina första wc-poäng och knipit tredjeplatsen i ec-cupen slalom och fått en egen plats för nästa säsongs wc. Har också blivit en del 31a platser vilket är så jävla surt men har gjort mig så himla taggad att träna hårt inför nästa vinter.

Har faktiskt aldrig känt mig såhär pigg efter en säsong så ska bli väldigt kul att köra på med lite fistävlingar nu på våren. MEN är nu i karantän istället eftersom Jakob fått corona och jag förkyld (men testat negativt två gånger). Så tack o lov för f1 och drive to survive samt livesändningarna på SM som gått i helgen. Kram på er!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *