Helg i Funäs

Hilma och Jonna 

Jag och Elsa som gjorde sin första gs-tävling på två år!! Grymt kul!

Funäs ändå <3

Hej på er! I helgen gjorde jag FIS-premiär i underbara Funäsdalen. Har ju praktiskt taget växt upp där så känns alltid som att komma hem att komma dit. Det är supertrist att jag knappt hinner åka hit över vintrarna längre. Och när man kommer från åre tycker man ju att vädret är helt fantastiskt 😉 I tävlingarna slutade jag femma och tvåa. Tar med mig både bra och dåliga saker. Kändes faktiskt rätt ovant att tävla första dagen trots att min lilla paus va väldigt kort så kommer man ur race-zone rätt snabbt. Men jag var snabbt tillbaka till vad jag är mer van att känna på tävling. Va snabbast i andra åket båda dagarna och det känns ju skönt att veta att farten finns där. Lite missnöjd över hur jag hanterade en liggande käpp andra dagen men eftersom jag inte stannade får jag skylla mig själv men det sved lite när det blev ett så tajt race andra dagen (+0.03 efter var jag).

Vi bodde på skogs som va utbyggt och det hade blivit helt magiskt fint. Älskar skogs och frukosten är fantastiskt.

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *